Revieuws opdrachtgevers:

C.B:

"Antoinette was zeer geïnteresseerd in mijn vraag. Twee handen die elkaar vasthouden, dat wilde ik graag omdat iemand mij vasthield in een moeilijke periode. Haar aandacht was eerlijk. Ik heb het als fijn ervaren en het resultaat is prachtig!"    

( relatiegeschenk "Handen", 2012)       

T.B:   

"Als herinnering aan onze overleden moeder wilden wij graag een beeld van haar laten maken. Het leek ons mooier dan een steen met alleen een naam erop.

Antoinette heeft een mooi beeld gemaakt waarin wij onze moeder heel goed herkennen. Zij heeft nu een prachtige plek in onze tuin gekregen op een houten sokkel. Wij kunnen er nu, b.v. op een speciale dag, een mooi boeket bloemen bij zetten om zo onze moeder te gedenken.

We zijn zeer tevreden over de onderhandelingen met Antoinette. Ze heeft ons er steeds bij betrokken en onze mening gevraagd over bepaalde details.

Nog steeds zijn we blij dat we het beeld hebben laten maken en zouden het zeker anderen willen adviseren en hiervoor dit adres aanbevelen."

(herinneringsbeeld "Portretbuste", 2014)

 

Revieuws  Coaching:

R:

"Mijn vrouw is door de coaching van Antoinette fantastisch geholpen"

"Wat vele hulpverleners in de afgelopen 10 jaar niet hebben kunnen doen, heeft Antoinette in een halfjaartje voor elkaar gekregen. Mijn vrouw heeft middels creatieve activiteiten en goede gesprekken de oorzaken van haar gevoelens en angsten duidelijk gekregen en heeft door Antoinette geleerd hoe ze daar mee om kan gaan. Chapeau Antoinette! Ze is een veel gelukkiger mens door jou!"
 
 
Revieuws Cursisten
 
A.v.C:
 

Hele prettige sfeer om jezelf te ontplooien

Het atelier is een een prettige omgeving om aan het werk te gaan met keramiek en met jezelf. Het begin met een meditatie is uniek en elke week een goede start met de creatieve arbeid.
 

J.J:

Vakkundig, enthousiast, goede meditatie, inspirerend, behulpzaam, kan creativiteit goed overbrengen.

( deelneemster keramiekatelier en coachee)

C.d.R.:

"Op een prachtige plek in Wintelre vind je het atelier van Antoinette waar ik een korte cursus keramiek heb gevolgd. Ik wilde graag aan de slag met klei en glazuur, mijn eigen ding doen, maar ook leren van haar kennis en ervaring. Mooie aanvulling hierop, dat Antoinette naast al haar kennis, ook een heel warme, fijne sfeer geschept heeft waar je in je eigen tempo kan creëren. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar ontspanning én inspanning, maar vooral zonder druk. Chloë"

( deelneemster keramiekatelier)

S.E:

Ik heb met veel plezier negen lessen keramiek gevolgd bij Antoinette. Ik was op zoek naar iets om met mijn handen bezig te zijn en mijn hoofd even uit te schakelen, zonder de ambitie te hebben iets moois te maken. Tijdens de lessen is het gelukt om mijn normale drang tot perfectie uit te schakelen en gewoon lekker bezig te zijn. En tot mijn grote verrassing is de vaas die ik gemaakt heb ook nog eens heel erg mooi geworden. De geleide meditatie waar Antoinette de les mee begint is erg fijn en helpt erg goed om met een leeg hoofd te beginnen. Antoinette slaagt er ook erg goed in om iedereen in de cursus op zijn eigen niveau te begeleiden, ook als de les vol is.  

Dank je wel voor de mooie ervaring Antoinette! Ik hoop na de zomer weer eens terug te komen.

( deelneemster keramiekatelier)

P. v.d. B:

"Een aantal jaren geleden ben ik gescheiden en heb een zware tijd achter de rug. Ik had al bedacht dat ik een beeldje wilde maken van mij en mijn kinderen omdat ik erg veel verdriet om hen heb gehad. Een stuk verwerking voor mij. Ik heb hiervoor deze steen uitgezocht en ben ermee aan de slag gegaan.

Het grote hoofd symboliseert mijn hoofd, met daaronder mijn kinderen. Ik omarm hen met mijn liefde, maar wil ze niet verstikken, dus heb ik er voor gezorgd dat ze toch vrij zijn. Van een afstandje lijken het engeltjes. De rest van de steen heb ik gelaten zoals hij was, omdat hierdoor een mooi contrast is ontstaan.

Ik heb met plezier aan mijn beeldje gewerkt en het heeft me een stukje verlichting gegeven. Ik ben er zeer tevreden over en het heeft de naam "Moederliefde" gekregen.

(deelneemster creatieve coaching/ beeldhouwen in speksteen)

P. J:

Bij Antoinette volgde ik 2 cursussen:

1x speksteen in de Muzeval en 1x boetseren bij haar thuis.

Speksteen,

Na een uitleg over speksteen mochten we een steen uitkiezen.Een waarbij je een goed gevoel had en kijken wat je ermee kon doen. Antoinette geeft desgevraagd aanwijzingen maar laat je ook veel vrij werken. Iets wat ik wel prettig vind.

Na 7 lessen had ik een leuke torso gemaakt, hij staat nog steeds op de vensterbank

Boetseren,

In haar atelier doet ze een combinatie aan cursussen. Ik ging voor boetseren.Iedere les begint ze met ca. 10 min. ontspannen, los komen van je dagelijkse beslommeringen en focussen op je creatieve uitdaging. Dat heb ik als heel prettig ervaren. 

Na wat eerste oriëntatie met klei, duimpotjes maken en een bakje opbouwen, ging ik eigen ideeën uitwerken. Ik heb een kippetje en een schaal gemaakt.

Na het kleien moet deze gebakken en daarna geglazuurd en weer gebakken.

Het was een ontspannen, leuke cursus.

( deelneemster Beeldhouwen in speksteen en Kunstatelier)