Zelf een urn maken

Wanneer een dierbare is overleden en u bent op zoek naar een passende urn dan kan het aanbod van urnen overweldigend zijn. Maar heeft u er al eens aan gedacht dat het ook mogelijk is om zelf de urn te maken? Dat u zelf met de hand uw eigen urn kunt opbouwen in klei? Technisch en inhoudelijk ondersteun ik u volledig, dus het eindresultaat is altijd geslaagd.

Bovendien ondersteunt het zelf maken van de urn het rouwproces. Mijn aandacht is bij jou en je verhaal terwijl je werkt aan je eigen urn. Ik geef aandacht aan wat gezien en gehoord wil worden zodat het maken van de urn ook een stukje coaching inhoudt.

Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt delen. Ik zorg voor een veilige en warme sfeer en dat je tot een mooi eindresultaat komt. Dat je uiteindelijk naar huis gaat met een ander gevoel en een urn waar je trots op kunt zijn.

Rust gevonden door het maken van de urn:

Ik heb mijn vader zeer plotseling verloren. Door het feit dat alles zo snel is gegaan kon ik het verdriet lang geen plaats geven. Door het maken van de urn is dit mij wel gelukt. Antoinette begeleidt het proces heel goed. Ze geeft je de ruimte om erover te praten en reikt jou tools aan hoe je met de verwerking om kan gaan. Dit proces heeft mij enorm geholpen, het bezig zijn met klei werkt louterend en ik kon al mijn liefde voor mijn vader hierin kwijt waardoor hij nu een mooie laatste rustplaats heeft gekregen.

Petra.

 

Praktische informatie voor het zelf maken van een urn:

De workshop is individueel.

Het is mogelijk om enkele lessen samen te volgen met bv partner en/ of kinderen. Dit alles in overleg. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tijd: 5 of 6 lessen van 2 uur, tijdstip in overleg, zowel overdag als 's avonds mogelijk.

Investering:  € 495,- inclusief 6 lessen en alle materiaal- en stookkosten.