In opdracht maak ik graag unieke urnen van keramiek, geheel met de hand opgebouwd.

Wanneer u op zoek bent naar een mooie en passende urn voor uw overleden dierbare en u vindt het moeilijk om deze te vinden in het enorm grote aanbod, dan kan het fijn zijn, hier over te praten met een professional die in uw verhaal uw wensen ontdekt. Iemand die aan de hand van uw verhaal een passende urn voor u kan maken. Zo iemand wil ik graag voor u zijn.

Naar aanleiding van uw verhaal omtrent uw overleden dierbare en uw wensen omtrent de urn voor hem of haar, maak ik voor u een passende vorm. Een vorm die ik afstem op wat u mooi vindt, maar ook op wat past bij de mens die overleden is. Ook de kleur en eventuele decoratie of tekst stem ik af op wat past. Wanneer u wilt is het ook mogelijk om zelf een bijdrage te leveren door bv iets in of op de urn te schrijven of te tekenen. En natuurlijk kan ik ook een of meerdere kleine urnen maken die al dan niet bij elkaar passen. Er is veel mogelijk.

Wanneer u dit aanspreekt, bent u van harte welkom in mijn atelier om eens kennis te komen maken. Ik laat u met plezier mijn werk zien en informeer u graag persoonlijk.

Verder is mijn werkwijze als volgt. Na een eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken omtrent de urn, maak ik eerst een ontwerp dat ik vooraf aan u laat zien. Zo kunnen er indien nodig nog wijzigingen worden aangebracht. Na goedkeuring, maak ik de urn voor u in klei. Wanneer de urn is opgebouwd, kunt u er nog een bijdrage aan leveren door er iets in of op te schrijven of te tekenen als u dit wenst. Na het drogen wordt de urn gestookt op 950 graden C. Hierna glazuur ik de urn in de gewenste kleuren en wordt hij voor de tweede keer gestookt op 1040 graden C voor aardewerk en 1250 graden C voor steengoed.

Bij elkaar kunt u binnen 4 tot 6 weken na opdrachtverstrekking de urn bij mij op komen halen.

Spreekt dit u aan en wilt u graag wat meer informatie? Bel of mail mij gerust voor meer informatie of kijk op: https://bit.ly/32vGVNh

Ik help u graag!