Mijn naam is Antoinette Donkers-Dekker.

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als beeldend kunstenares en als docent beeldende vorming. De laatste jaren richt ik mij ook op persoonlijke coaching. In 2021 heb ik ZorgAtelier De Roos op gericht. Een kunstzinnig zorgatelier voor mensen die behoefte hebben aan een zinvolle dagbesteding.

Ik woon met mijn gezin in Wintelre sinds 2014, waar ik mijn atelier aan huis heb.

Mijn atelier is mijn werkplaats. Hier maak ik mijn beelden. Autonoom werk en werk in opdracht zoals portretten, urnen en relatiegeschenken. Verder geef ik hier vier dagdelen in de week les in keramiek en beeldhouwen aan volwassenen. Af en toe geef ik ook les op locatie zoals op scholen in het kader van een project. Hiernaast ben ik sinds 2018 bijgeschoold tot kunstzinnig dynamisch coach. Ook de coaching vindt plaats in mijn atelier.

Ik ben een kunstenares die ook erg veel van mensen houdt en van onze planeet. Dit zie je terug in mijn kunst.

Dit zijn ook de drijfveren voor mijn docent- en coachschap. Mijn eigen werk toont mijn eigen innerlijke ontwikkeling tot bevrijding. In de coaching gun ik het iedereen om bevrijd te worden van datgene dat jou beperkt en onder de duim houdt. Met alle liefde wil ik je daarbij helpen.

Verder ben ik enorm creatief en denk ik graag "out of the box", ook als ik lesgeef en coach.