(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tempeltje goud/ brons

2021

Tempeltje, handmatig opgebouwd, unicum.  Mooi om een kaarsje of wierook in te branden. 

Together 2

2021

Wat begon als een vervolg op het werk "Aarde" resulteerde in twee verschillende embryo's die samen één vorm zijn. Elkaar eerder verloren, heb ik ze in dit kunstwerk bij elkaar gebracht. Dit is het tweede werk in deze serie. Nu gemaakt van porselein, zuiver wit gebakken, niet geglazuurd.  Gebaseerd op het moeten missen van een broer of zus die slechts 1 jaar ouder bedoeld was te zijn. Ook wat we voorgeboortelijk meemaken heeft impact op hoe en wie wij zijn.   

Paardje

2020

Jong, speels, wit paardje.

Tempeltje blauw/wit

2020

Tempeltje, handmatig opgebouwd, unicum. Mooi om een kaarsje of wierook in te branden.

Tempeltjes van licht

2020

Tempeltjes, blauw met wit en bronsglazuur met goudgeel. De tempeltjes kunnen gebruikt worden om een waxinelichtje in te branden of wierook. Ze staan samen op de foto, maar worden per stuk aangeboden. De tempeltjes zijn handmatig opgebouwd.

Together 1

2020

Wat begon als een vervolg op het werk "Aarde" resulteerde in twee verschillende embryo's die samen één vorm zijn. Elkaar eerder verloren, heb ik ze in dit kunstwerk bij elkaar gebracht. Gebaseerd op het moeten missen van een broer of zus die slechts 1 jaar ouder bedoeld was te zijn. Ook wat we voorgeboortelijk meemaken heeft impact op hoe en wie wij zijn.  Steengoed, geglazuurd. 

Witte Mammoet

2020

Witte mammoet, gemaakt van witte speksteen in combinatie met keramiek en rose speksteen.

Aarde

2019

Na het thema "innerlijke bevrijding", ontstaat er nu werk rondom stilte, balans en verbinding. Een witte aarde, zuiver en puur. De hemel is volledig geintegreerd. Er is sprake van de hemel op aarde.

Herdenkingsplek, Allerzielen 2018 Zoomstede, Bergen op Zoom.

2018

Belevingsroute Allerzielen 2018 te Zoomstede, Bergen op Zoom: De met kleurige doeken ingewikkelde bomen markeren een plek ter herdenking midden in de natuur. Bezoekers maakten van papier een wens/ gedachte of dankwoord aan een overleden dierbare. Deze wens werd vergezeld van een aards element, zoals een schelp, een veer, eikeltjes of een blad, opgehangen aan een van de draden die gespannen waren tussen de gekleurde boomstammen.  Tekst op de aan de bezoekers uitgereikte plattegrond: "Op deze herdenkingsplek midden in de natuur kunt u vormgeven aan een wens, een gedachte of een dankwoord voor uw overleden dierbare. De wind zal alle intenties meenemen en bijdragen aan de verbinding tussen aarde en hemel. "

Naamdicht

2018

Dit werk omschrijft wie ik ben als coach. "Ik help je graag op weg zodat ook jij kan staan in jouw eigen stralende kracht!"

Ontwaken

2018

Mensfiguur verbonden met hemel en aarde.

Believe

2017

"Believe" gaat over geloven en vertrouwen in jezelf. Over geloven in je eigen kracht, goedheid en schoonheid. Over geloven in je mogelijkheden en talenten en het mogen uitslaan van je vleugels. Datgene dat terneer drukte is verdwenen, er is bevrijding. Tijdens het maken werd dit beeld een soort wachter, een soort beschermer van de vrijheid en vrede in het algemeen. Als een engel waakt deze vrouwfiguur over de vrede en blijft ze hierin geloven, ook tegen de stroom in. Zij is zelf vrede.

In the light

2017

Variant op "About Freedom".

About Freedom

2016

Opstaan naar vrijheid. Verlangen naar vrijheid en daar gehoor aan geven. Onderweg zijn naar de vrijheid.

Arise

2016

Dit beeld gaat over het vinden van kracht om op te staan uit onderdrukking in welke vorm dan ook. Het hervinden van persoonlijke vrijheid om het leven weer aan te kunnen gaan. In het donker schijnt het licht.

Zegening

2016

Gelijkwaardigheid.

schalenset rood/bruin

2015

Schalenset bestaande uit 1 grote schaal en 6 kleinere kommetjes, steengoed.

Het gouden hart

2014

Twee handen die tezamen uitlopen in een hart. Rabobankcultuurprijs uitgereikt aan de 3 beste vrijwilligersorganisaties te Roosendaal door het Vrijwilligers Informatie Punt te Roosendaal in 2013 en 2014.

Staande man

2014

Klein staand mannetje.

Zittende danseres

2014

Balans tussen beweging en rust in de dans.
 

Dagdromen

2013

Dagdromen

How are you 2?

2013

"How are you 2?" is een vervolg op "How are you?". "How are you 2?"  toont een staande vrouw, in een waterplas. De blik is naar binnen gekeerd. Met dit beeld wil ik aandacht vragen om stil te staan bij jezelf. Om letterlijk halt te houden en  uit de tijdsdruk te stappen en uit de alledaagse molen. We leven in een informatiemaatschappij. De blik is veel gericht naar buiten en wat de buitenwereld van ons vraagt. Dit beeld roept op om ook naar binnen te kijken. Om af de dalen in je lichaam, in je hart en in het onbewuste van je geest. De oude Griekse wijsheid "Ken uzelf", is nog altijd actueel. Wie zichzelf kent, kan betere keuzes maken en kan beter onderscheid maken in wat echt belangrijk is.

Handen

2012

"Antoinette was zeer geïnteresseerd in mijn vraag. Twee handen die elkaar vasthouden, dat wilde ik graag omdat iemand mij vasthield in een moeilijke periode. Haar aandacht was eerlijk. Ik heb het als fijn ervaren en het resultaat is prachtig!"                                      CB.   Een bijzonder geschenk om van een bijzondere persoon afscheid te nemen en deze te bedanken:

How are you?

2012

De kwetsbare mens, de mens zonder maskers.

In Rust

2012

De mens in rust.

In Verdriet

2012

De mens in diep verdriet

Meisjeskopje 15 mnd.

2002

Een figuratief portretje in gebakken klei.